Groep 5

Kijk dit zijn wij!
Wij krijgen les van juf Fransien en juf Marleen.Hockey clinic
Op vrijdag 17 mei gingen we naar de hockeyvereniging in IJsselstein. Daar kregen we een super leuke hockeyclinic. Iedereen kreeg aan het einde een medaille. Het was super!

Klik op de afbeelding om nog meer foto's te bekijken.

Kampioen volleybal toernooi

We zijn heel trots, want groep 5 is eerste geworden op het schoolvolleybal toernooi 2019!
Jungle feest in groep 5
Op 4 april hebben we de verjaardagen van juf Fransien en juf Marleen gevierd. Het thema van het feest was Jungle. Er werden toneelstukjes opgevoerd, jungle-moppen verteld en de kennis over de jungle werd getest in een quiz. Tot slot werd er nog Jungle bingo gespeeld. In de middag gingen we naar de lammetjes kijken. Er was ook een veulentje geboren. Het was een leuke dag.

Klik op de afbeelding om nog meer foto's te bekijken.


Surprises in groep 5

Nadat Sinterklaas door de wethouder en de gemeentewerker op school was afgezet begonnen we in groep 5 met het uitpakken van de surprises. Alle kinderen hadden hele mooie gedichten geschreven en surprises geknutseld.

Klik op de afbeelding om nog meer foto's te bekijken.
Imker op bezoek in groep 5
We hebben in groep 5 een leskist gehad over de bijen en op 15 november kwam er een Imker in de klas.
Hij had van alles meegebracht van imkerpakken tot tabak. We hebben zelfs honing geproefd. Het was erg leuk.Schoolreis naar het Dolfinarium

Op donderdag 20 september zijn we op schoolreisje geweest. We gingen naar het Dolfinarium. We hebben veel dieren gezien en zijn naar de dolfijnenshow, zeeleeuwenshow en zeehondenshow geweest. Verder hebben we lekker gespeeld in de speeltuin.

Het was heel erg leuk!
Klik op de afbeelding om nog meer foto's te bekijken.Kalender

20 juli 2019
Zomervakantie
02 september 2019
Eerste schooldag
17 september 2019
Schoolfotograaf
Meer Kalender